Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Te Koop: Instap-klaar Cafetaria met vastgoed in Vlaardingen!

Bedrijfsnaam: Eet Smakelijk
Aantal zitplaatsen: 10
Oppervlakte totaal: 84 m²
Financieringsmogelijkheden: Ja
Personeel overname verplichtingen: Nee
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee
Muziekovereenkomst: Nee
Te Koop: Instapklaar Cafetaria in Vlaardingen!

Gelegen aan de Jozef Israëlsstraat 57, 3131 GK Vlaardingen, bieden wij dit prachtig gerenoveerde pand inclusief de exploitatie aan. Veel Vlaardingers kennen deze locatie nog als de vroegere Snackbar "Okie Dokie", inmiddels is het geheel gerenoveerd en is de naam gewijzigd naar Cafetaria "Eet Smakelijk".

Het pand is recentelijk volledig gestript en opnieuw ingericht met hoogwaardige apparatuur, een prachtige gietvloer en moderne betegeling. Alle essentiële voorzieningen zoals elektra, water, toilet en verwarming zijn vernieuwd. Daarnaast zijn ook de nutsvoorzieningen en de apparatuur volledig vernieuwd. Van elektra tot water, van toilet tot verwarming, van bakwand tot koelingen alles is up-to-date en voldoet aan de hedendaagse eisen.

Hoewel momenteel in gebruik als cafetaria, biedt de veelzijdige inrichting tevens mogelijkheden voor diverse andere foodconcepten. De strategische ligging nabij het centrum van Vlaardingen en de uitstekende bereikbaarheid maken het pand ideaal voor uitbreiding met bezorging. Huidige ondernemer wil zijn bedrijf verkopen omdat hij zich op andere werkzaamheden wil richten.

Dit is een unieke kans om een gerenoveerd en veelzijdig pand te verwerven in een populaire wijk van Vlaardingen. Of u nu een ervaren ondernemer bent op zoek naar een nieuwe uitdaging of een starter die op zoek is naar een vliegende start, dit object biedt een uitstekende investeringsmogelijkheid. De totale prijs voor de exploitatie + vastgoed is € 250.000,- K.K.

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
OG: Op aanvraag
INV/GW: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Te Koop: Instap-klaar Cafetaria met vastgoed in Vlaardingen! OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?