Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Ter overname Bab Tomas in Maastricht op 5 min. van het Vrijthof! VERKOCHT!

Pandcode: 1640
Woonruimte aanwezig: Ja
Oppervlakte eigen woonruimte: 100 m²
Aantal zitplaatsen: 60
Aantal zitplaatsen terras: 40
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee

In Maastricht bieden wij aan een tot in de puntjes verzorgd restaurant met achter liggend terras op een goede locatie vlakbij het Vrijthof.

De naam van het restaurant Bab Tomas verwijst naar een van de zeven poorten in de historische muur van de Syrische hoofdstad Damascus en markeert het vroege christendom. Het is de naam van de apostel Thomas. De poort geeft toegang tot de gelijknamige wijk waar overwegend christenen wonen en veel horecagelegenheden te vinden zijn....een zin die zomaar uit een sprookje kan komen en dat is het ook als men dit restaurant binnen komt het lijkt wel een scene uit 1001 nachten. Zo wordt ook de gast benaderd en verzorgd, met liefde en flair. Het restaurant is thans als Syrisch restaurant in gebruik maar is ook uitermate geschikt voor andere formules. Op de inrichting is kosten nog moeite gespaard om er een sfeervolle en relaxte ambiance van te maken waarbij de gast zich op zijn gemak voelt en vanaf binnenkomst mag genieten van de kaart en beleving.

Aan de achterkant van het pand bevind zich een terras behorend bij het restaurant, gelegen op het Charles eijck plein midden in het centrum van Maastricht met het stadspark om de hoek en de universiteit op 50 meter. Niet alleen de Maastrichtenaren maar ook de vele studenten in deze stad weten inmiddels dit restaurant te vinden en zijn allen zeer lovend over de prijs en kwaliteit. Dit restaurant is tot in de puntjes verzorgd en is vorig jaar de complete inventaris tot en met apparatuur geheel vernieuwd.

Voor meer info en bezichtiging belt u met Roger Ravesteijn 0624119263


INV/GW: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Ter overname Bab Tomas in Maastricht op 5 min. van het Vrijthof! VERKOCHT! INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?