Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten

Ter Overname Lunchroom/ restaurant/ Avondwinkel in Amsterdam Oost

Pandcode: 2218
Aantal zitplaatsen: 60
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee

?????????? ??? ????????????? ???? ???? ??????????? ?????????!

 

Amsterdam-Oost, Frankendael Buurt

 

???????: In het hart van Amsterdam-Oost bevindt zich Restaurant The Ring. Hier komen geschiedenis en moderniteit samen, en de culturele diversiteit creëert een unieke sfeer. In de directe omgeving bevinden zich veel studentenwoningen, Hotel Casa (518 kamers), 3 andere hotels en kantoren. Bovendien liggen twee middelbare scholen en een universiteit op loopafstand. 

 

?????????????: The Ring is een ruime en gezellige plek waar ongeveer 60 gasten kunnen genieten. De inrichting combineert moderniteit met traditionele elementen, wat resulteert in een unieke ambiance. De specialiteiten van de keuken zijn kebab, pizza en pasta.

 

?????: Het restaurant trekt veel klanten aan. De omzet is zeer goed, en de locatie in de buurt van veel kantoren, studentenwoningen en hotels trekt talrijke gasten aan.

 

???? ?????????: Dit is een extra voordeel van deze locatie. Dankzij de lage huurprijs wordt de waarde van dit pand nog aantrekkelijker.

 

???????????????: In de omgeving worden veel nieuwe gebouwen ontwikkeld, wat investeerders aantrekt. Dit dynamische gebied blijft zich voortdurend ontwikkelen. Bovendien bevindt zich in de buurt de bekende en populaire Wibautstraat in Amsterdam. Het etablissement biedt ook de mogelijkheid om ruimte te creëren voor een nachtwinkel, die momenteel niet in de omgeving aanwezig is.

 

????????? ??????????????: Restaurant The Ring biedt verlengde openingstijden, zelfs tot 03:00 uur in het weekend. Ideaal voor nachtelijke uitjes en ontmoetingen met vrienden.

 

Als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging en droomt van je eigen restaurant, mis dan deze kans niet! Neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

 

???????????????: +31 634933053 ? E-mail: dennis@eigenhorecamakelaar.nl


INV/GW: Op aanvraag
Huur: € 2.150 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Ter Overname Lunchroom/ restaurant/ Avondwinkel in Amsterdam Oost INV/GW: Op aanvraag Huur: € 2.150 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?