De advertentie 'Cafetaria te koop in centrum Bergen op Zoom' is niet meer beschikbaar op HorecaMarktplein.nl.

57 cafetaria/snackbar advertenties Sorteer
 • Hollandse Snackbar Albir aan de Costa Blanca Spanje Hollandse Snackbar Albir aan de Costa Blanca Spanje Enige Snackbar Albir hebben wij in de verkoop een echte Hollandse snackbar deze is aan de langste doorgaande weg van de badplaatsen van heel Albir. Halverwege de drukke weg ligt deze top zaak, en bij het strand, waardoor er heel veel afhaal is. Deze snackbar ligt op een geweldige locatie aan een zeer druk weg. Het pand is onlangs grondig gerenoveer 20 mei '20 Albir INV/GW: € 135.000
  IN PRIJS VERLAAGD!
 • Noord-Oost nederland cafetaria met pand op uitmuntende locatie Noord-Oost nederland cafetaria met pand op uitmuntende locat Discrete verkoop: Zéér Goede Afhaal Cafetaria Exploitatie met Pand Ligging : Drukke doorgaande weg naar het centrum en omliggende plaatsen en bij grote centrum parkeerplaats. Bus en trein zijn op een steenworp afstand gelegen. Inwoners : ca. 35.000 - karakteristieke stad met veel evenementen en watersport traffic. Cafetaria i 12 mei '20 Noord Oost Nederland, DR INV/GW: Op aanvraag
 • Mooie cafetaria incl. woning Lommel omg. Eindhoven VERLAAGDE OVERNAME PRIJS Mooie cafetaria incl. woning Lommel omg. Eindhoven VERLAAGDE Friture “ St. Jozef” bij toeristische trekpleister Lommel (B) 1 km van de Nederlandse grens Compleet ingerichte goed draaiende cafetaria incl. ruime bovenwoning en extra huiskamer/slaapkamer achterzijde. Pand incl. woning is te huur voor € 1.900 p/mnd overname zaak met prima omzet € 140.000 Aan een drukke doorgaande provinciale weg van Valkenswaard Broekhuizen, LB INV/GW: € 140.000     Huur: € 1.900 /mnd.
 • Cafetaria / Viszaak te koop gelegen op een top locatie in Den Haag Cafetaria / Viszaak te koop gelegen op een top locatie in De Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden, een Snackbar / Viszaak gelegen op een absolute toplocatie in Den Haag.Deze zaak is gelegen nabij het uitgaansgebied en het Rijswijkseplein.Het bedrijf is een begrip in Den Haag en omstreken.Er wordt een prima omzet gegenereerd, waarvan de helft snacks en de andere helft vis is.Binnen zijn ca. 12 zi Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Cafetaria te koop in een plaats ten Z.O. nabij Amsterdam Cafetaria te koop in een plaats ten Z.O. nabij Amsterdam Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Cafetaria/snackbar gelegen in een plaats ten zuidoosten nabij Amsterdam. De zaak is keurig ingericht en de frituur is 1 jaar geleden nieuw geplaatst evenals de tegelvloer. Er zijn geen verplichtingen en er behoeft geen personeel overgenomen te worden. Aan de voorzijde van de zaak zijn 36 zitplaatse , NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.780 /mnd.
 • Paviljoen Meerzicht - Grote Piet - Wolphaartsdijk Paviljoen Meerzicht - Grote Piet - Wolphaartsdijk Op een schitterend plekje langs het Veerse Meer in de gemeente Wolphaartsdijk staat al decennia lang dit paviljoen waar je bij mooi weer terecht kunt voor friet, snacks, ijs, snoep en souvenirs. Tevens zijn er ligstoelen en parasols voor de verhuur. Dit soort unieke plekjes komen niet heel vaak voorbij en voor een ondernemende koper liggen hier vol 21 apr '20 Wolphaartsdijk, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • VERHUURD BINNEN TWEE MAANDEN!!! VERHUURD BINNEN TWEE MAANDEN!!! Oudewater is de oudste stad in het Groene Hart en is gelegen in een prachtig groene landschappelijke omgeving. Internationaal bekend om de sfeervolle en monumentale binnenstad met o.a. de Heksenwaag en het touwmuseum.In het centrum van Oudewater mogen wij aan u voorstellen een goedlopende Cafetaria/ Lunchroom met vele mogelijkheden waaronder uitbre 17 apr '20 Oudewater, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • Cafetaria ter overname in Leusden Centrum Cafetaria ter overname in Leusden Centrum In het onlangs gerenoveerde winkelcentrum de Biezenkamp in Leusden Centrum, word ter overname aangeboden een cafetaria / snackbar / lunchroom. Op een oppervlakte van ca 160 m2 word hier een bedrijf geëxploiteerd met een keurige basis omzet. Geopend van 11.00 tot 21.00 uur. Maandags gesloten. De cafetaria is voorzien van goede apparatuur: een Kiremk 02 mrt '20 Leusden, UT INV/GW: € 92.500     Huur: € 2.600 /mnd.
 • Cafetaria te koop met hoge omzet in uitgaanscentrum Eindhoven Cafetaria te koop met hoge omzet in uitgaanscentrum Eindhove Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden, een Cafetaria met hoge omzet gelegen in het uitgaanscentrum EindhovenDit zeer fraai en compleet ingerichte cafetaria is gelegen op een toplocatie in het centrum van Eindhoven op de rand van het uitgaansgebied.De zaak is compleet en volledig ingericht met op de begane grond 24 zitplaatsen en in de z 14 mrt '20 Eindhoven, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.000 /mnd.
 • Mooie Cafetaria, grote woonwijk te Voorhout ZH Mooie Cafetaria, grote woonwijk te Voorhout ZH RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Cafetaria + terras, grote woonwijk te Voorhout, Zuid-Holland. De zaak heeft binnen ca. 14 zitplaatsen + een zonnig terras. De cafetaria is geopend van 12.00 uur t/m 20.30 uur. Weekend open tot 21.00 uur, op maandag is men gesloten. Het bedrijf heeft een zeer complete professionele inventaris. O.a. 2 Kiremko Ba 10 mrt '20 Leidschendam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.021 /mnd.
 • Cafetaria te Brunssum met ruime bovenwoning Cafetaria te Brunssum met ruime bovenwoning CAFETARIA | SNACKBAR | FRIECOENDA | BRUNSSUM Wijenweg 155 | Brunssum Centraal in het centrum van het Zuid-Limburgse plaatsje Treebeek (ca. 3.600 inw., gemeente Brunssum) gelegen pand met royale gelijkvloers gelegen horecabedrijfs-ruimten en op de verdiepingen een bijzonder groot appartement. De indeling van dit in goede staat van onderhoud verke 06 mrt '20 Brunssum, LB OG: € 550.000
 • Cafetaria / Eetcafé / Pizzeria te koop in Den Bosch Cafetaria / Eetcafé / Pizzeria te koop in Den Bosch Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden, Cafetaria / Eetcafé / Pizzeria in Den Bosch pal tegenover de Brabanthallen gelegen.In de Brabanthallen worden jaarlijks ca. 13 grote concerten gegeven en er worden diversen evenementen georganiseerd.Deze ruime zaak heeft binnen maar liefst 70 zitplaatsen en op het terras ook nog z'n 40 zitplaatsen. 02 mrt '20 Den Bosch, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 700 /mnd.
 • Cafetaria op een hoeklocatie te koop in Eindhoven Cafetaria op een hoeklocatie te koop in Eindhoven Bij Eigen Horerca Makelaar ter overname aangeboden, een mooi ingerichte cafetaria op een hoeklocatie in een woonwijk te Eindhoven.Het cafetaria bestaat uit het voorgedeelte, de productieruimte met koelingen en dan nog het verblijfsgedeelte.De zaak betreft een mooi en volledig ingerichte cafetaria met pizza en shoarma.Binnen zijn 20 zitplaatsen.Er z 24 feb '20 Eindhoven, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.650 /mnd.
 • Frituur snackbar te koop Frituur snackbar te koop Instapklare, verplaatsbare frituur in perfecte staat. Het betreft een volledig instapklare frituur met duurzame en zo goed als nieuwe materialen. Het is een verplaatsbare chalet in kunststof met pannendak. Dus op eender welke plaats kan jij deze frituur zetten. De prijs is inclusief volgende materialen/uitrusting Friteuse van perfecta met afzuigsys 13 feb '20 OG: Bod gevraagd
 • Cafetaria / automatiek te koop in centrum Rotterdam Cafetaria / automatiek te koop in centrum Rotterdam Eigen Horeca Makelaar biedt te koop aan, een zeer gunstig gelegen Cafetaria/Automatiek.Deze Cafetaria/Automatiek is gelegen aan het Binnenwegplein 35, hoek Karel Doormanstraat, hartje centrum Rotterdam.Het Binnenwegplein is het drukke voetgangersgebied tussen de Coolsingel en de Karel Doormanstraat.Oppervlakte van de zaak bedraagt ca. 22 m2 en de k 04 feb '20 Rotterdam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.463 /mnd.
Heeft u een suggestie?