Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Drijvend Restaurant de IJsselwaard in Doesburg

Pandcode: 2131
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Ja
Automaat verplichtingen: Ja
Lease contracten: Ja

 

Drijvend Restaurant de IJsselwaard in Doesburg: Een Unieke Horeca Kans

Op zoek naar een bijzondere horecagelegenheid met een geweldig uitzicht en voldoende uitbreidingsmogelijkheden? Restaurant de IJsselwaard, gelegen in de jachthaven van Vakantiepark Capfun IJsselstrand in Doesburg biedt u volop mogelijkheden.

Een Idyllische Locatie

Dit drijvende restaurant biedt meer dan alleen een plek om te eten; het biedt een ervaring. Gelegen in een van de meest pittoreske omgevingen van Nederland, kijkt Restaurant de IJsselwaard uit over het water van de IJssel, met de kenmerkende toren van Doesburg op de achtergrond. De groene omgeving en de nabijheid van het water maken deze plek tot een waar paradijs voor vakantiegangers en lokale bewoners.

 

Een Zonnig Buitenterras

Met een ruim buitenterras van 80 à 90 zitplaatsen en comfortabele loungehoeken, is dit de ideale plek om te genieten van de zon, een verfrissend drankje en heerlijke maaltijden. Gasten kunnen ontspannen terwijl ze kijken naar de langsvarende boten en genieten van het mooie uitzicht op de IJssel. Dit terras is de perfecte locatie voor zomerse diners, lunchmeetings en ontspannen momenten aan het water.

 

Ruimte voor Gezelligheid Binnen

Binnen biedt Restaurant de IJsselwaard nog eens plaats aan ca. 60 gasten. De sfeervolle ambiance creëert een intieme setting voor diners en speciale evenementen of gewoon waar je kunt samenkomen met vrienden, familie of medebezoekers. De menukaart is samengesteld uit hoogwaardige vlees- en visgerechten, bereid met zorg en vakmanschap. Daarnaast beschikt het restaurant over een ruimte die wordt gebruikt als grand café, waar gasten gezellig kunnen genieten van een kopje koffie of een drankje in een informele omgeving.

 

Jouw Kans om te Schitteren

Dit unieke restaurant met een bewezen staat van dienst wacht op nieuwe eigenaren om de fakkel over te nemen en hun eigen stempel op deze bijzondere plek te drukken. Met zijn uitstekende locatie, prachtige omgeving en bestaande klantenkring is Restaurant de IJsselwaard een droomkans voor ondernemers in de horecasector.

Grijp deze kans en maak van Restaurant de IJsselwaard jouw eigen culinaire bestemming. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze unieke horeca gelegenheid en begin aan je eigen avontuur in de horeca.

 

 


INV/GW: € 75.000
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Drijvend Restaurant de IJsselwaard in Doesburg INV/GW: € 75.000 Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?