Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Eetcafé / Café Het Poortwachtershuis te Grave lage overname

Pandcode: 22366
Aantal zitplaatsen: 45
Aantal zitplaatsen terras: 50
Oppervlakte totaal: 50 m²
Dit eetcafé/ café is gelegen in een historisch pand in een van de mooiste plaatsen aan de Maas. Het gezellige en goed verzorgde interieur biedt plaats aan 45 gasten binnen en nog eens 50 op het terras. Dit bedrijf is bijzonder geschikt voor borrel, lunch en hapjes/diner in de avond. De bovenverdieping is nu ingericht als opslag maar kan eenvoudig tevens worden ingericht als vergaderruimte voor nog eens 30 gasten. Kortom een bedrijf waar je echt eens naar zou moeten gaan kijken !
Het monumentale pand ligt direct aan de Maas. Je kunt er terecht voor een lekker hapje of drankje, een kopje koffie met gebak of een heerlijke uitgebreide lunch met keuze uit diverse heerlijke verse broodjes. En s ?avonds is het bedrijf geschikt voor borrel, kleine kaart, tapas.

Recht voor de deur ligt de gemeentelijke passanten steiger aan de Maas. Het bedrijf heeft tevens twee terrassen één aan de zon en één aan de schaduwkant van het pand . Het pontje stopt eveneens recht voor de deur. Hiermee heeft het Poortwachtershuis een grote aantrekkingskracht op fietsers en wandelaars.
OG: Op aanvraag
INV/GW: € 30.000
Huur: € 2.520 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Eetcafé / Café Het Poortwachtershuis te Grave lage overname OG: Op aanvraag INV/GW: € 30.000 Huur: € 2.520 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?