Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID: 1574 Stadscafé De Waag

Ligging: Centrum Delft
Woonruimte aanwezig: Nee
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Begane grond - opp: 562m²
Aantal etages: 2
Aantal zitplaatsen: 238
Aantal zitplaatsen terras: 80
Perceel oppervlakte: 562 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Stadscafé De Waag is gevestigd aan de Markt 11 in Delft. De Markt is gelegen in wijk Binnenstad en buurt Centrum. Buitenlanders kennen Delft vooral van het Delfts Blauw en Vermeer en van de TU (technische Universiteit) en TNO, die steeds beroemder worden. Veel Nederlanders kennen Delft als prinsenstad, studentenstad of schilderstad. Maar Delft is zo veel meer. Delft is, na Amsterdam, de stad waar de meeste toeristen komen en wordt ook wel ‘klein Amsterdam’ genoemd. Dat is niet voor niets. De prachtige grachten, hofjes, gevels en monumentale panden brengen je eeuwen terug in de tijd. Tegelijkertijd is Delft een moderne, levendige stad met een unieke sfeer. In het centrum hiervan bevindt zich Stadscafe De Waag.

Deze schitterende locatie bevindt zich op een absolute A1 locatie in het centrum van Delft. De Waag bestaat uit verschillende onderdelen. Zo kan er geborreld, geluncht en gedineerd worden in het Eetcafé op de benedenverdieping met zijn bar, houten palen en tussenetage. Dit is het meest historische gedeelte van het pand. Ook op de parterre is er nog een groot terras dat door het Delftse Stadhuis wordt afgescheiden van de Markt. Verder is er op de eerste etage een Restaurant gevestigd voor groepen en à la carte dineren. Dit Restaurant is bereikbaar langs de Marktzijde maar ook langs de Wijnhaven. Op deze verdieping is verder een private dining ruimte beschikbaar. Dit is de Gildekamer. Op de tweede etage bevindt zich de Cuyperzaal. Dit is een grote ruimte, compleet met bar. Een (extra) koel-en vrieskamer en het kantoor zijn naast de Cuyperzaal gesitueerd en ook met een trap vanuit het restaurant te bereiken.

Het is in totaal 562 M2 groot.

Als je interesse gewekt is kun je contact met ons opnemen via info@vds-horeca.nl of 070-3306687. Er worden alleen verdere gegevens verstrekt na een intake gesprek met de verantwoordelijke makelaar Robert van der Starre.
INV/GW: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID: 1574 Stadscafé De Waag INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?