Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID: 1588 Peppermint Ontbijt & Lunch

Ligging: Centrum Den Haag
Woonruimte aanwezig: Ja
Eigen voordeur: Nee
Omzet indicatie: Op aanvraag
Personeel overname verplichtingen: Ja
Deze drukke lunchroom, gelegen aan de Frederikstraat in het populaire buurtschap 2005, is één van de bekendste en oudste van Den Haag. De zaak bestaat al sinds 1973 (!!)

Je komt naar deze zaak voor de lekkerste koffie uit Den Haag, door de eigenaresse zelf geïmporteerd en je kunt er ongedwongen genieten van een heerlijke ontbijt of lunch. Het bijzondere pand met prachtige oude gevel waarin de lunchroom is gevestigd is gelegen op een bijzondere plek in de Frederikstraat, in het verlengde van de bekende Denneweg in de binnenstad van Den Haag. Door de praktische ligging aan de rand van het oude centrum trekt de winkelstraat bezoekers van binnen -en buiten de stad.

Er zijn 56 zitplaatsen in de zaak, waarvan 20 aan hoge tafels. Aan de achterzijde van het pand is nog een klein apart gedeelte, welke gemakkelijk kan worden gebruikt voor gezelschappen. Het terras aan de voorzijde van het pand heeft 18 stoelen.

De keuken is volledig ingericht en uitstekend geschikt voor een lunchroom/ traiteur/ cateringbedrijf. Er is voldoende ruimte voor opslag in twee ruime magazijnen welke ieder apart kunnen worden bij gehuurd.

De dubbele toiletgroep maakt verkoop van alcoholische dranken mogelijk. De zaak is 6 dagen per week geopend van 8.00 tot 17.00 uur (zondag gesloten), maar er is een vergunning afgegeven voor 7 dagen per week tussen 07.00 uur en 23.00 uur. Een unieke kans voor een nieuwe ondernemer om deze goedlopende onderneming met veel mogelijkheden voort te zetten of er zijn/ haar eigen draai aan te geven.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via email of op telefoonnummer 070- 330 66 87 (vragen naar Robert van der Starre).
INV/GW: € 175.000
Huur: € 2.295,05 /mnd. excl.BTW
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID: 1588 Peppermint Ontbijt & Lunch INV/GW: € 175.000 Huur: € 2.295,05 /mnd. excl.BTW

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?