Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID: 4214 IJssalon op Scheveningen

Ligging: Op een A-1 locatie op Scheveningen
Begane grond - opp: 146m²
Aantal zitplaatsen: 40
Aantal zitplaatsen terras: 40
Oppervlakte totaal: 146 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Een zeldzame kans om een prachtige ijssalon met ruim terras over te nemen op een A-1 locatie op Scheveningen. De salon is gelegen op een bruisende plek, waar zowel locals als toeristen samenkomen om te genieten van het strand, de zee en natuurlijk…ijs!!!

De zaak heeft een open karakter met veel licht. Er is een prachtige counter met bijbehorende vitrine aanwezig. Daarachter bevind zich de ruimte waar het ijs wordt gedraaid. Naast het verse ijs staan er nog veel meer lekkere producten op het menu. Denk aan milkshakes, softijs en wafels. Ook kunt u hier terecht voor heerlijke broodjes, crêpes en poffertjes.

In de zaak zijn er circa 40 zitplaatsen en op het terras ook nog eens 40 zitplaatsen. Op de eerste etage is er een kantoor met opslag en bevind zich hier de dubbele toilettengroep.

De zeer ruime opslag naast de ijssalon is te bereiken via de salon maar heeft ook een eigen ingang. De ijssalon ligt aan een horecaplein met New York Pizza, KFC en Eazie. En in de nabijheid treft u ook o.a. het Kurhaushotel, Circustheater en Pathé bioscoop.

Aarzel niet om deze heerlijke kans te grijpen en deel uit te maken van de bloeiende Scheveningse gemeenschap. Neem vandaag nog contact met ons op en maak je droom werkelijkheid. Verover de harten van Scheveningen met jouw eigen ijssalon!

Neem contact op met de makelaar; Christiaan Spoel, info@vds-horeca.nl of telefonisch 070-3306687.
INV/GW: € 225.000
Huur: € 4.014,83 /mnd. excl.BTW
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID: 4214 IJssalon op Scheveningen INV/GW: € 225.000 Huur: € 4.014,83 /mnd. excl.BTW

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?