Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID: 1595 A-1 Locatie op het Plein in Den Haag VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Ligging: Centrum Den Haag
Woonruimte aanwezig: Nee
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Begane grond - opp: 90m²
Oppervlakte totaal: 90 m²
Dit fast- food restaurant is gevestigd op het Plein, een super A-1 locatie midden in hét uitgaansgebied van Den Haag. Op een steenworp afstand wordt er hard gewerkt aan de renovatie van het Binnenhof, waar het Nederlandse parlement zich weer in de nabije toekomst weer zal gaan vestigen. Het Plein staat bekend om zijn vele restaurants, cafés en nachtclubs. In de zomer staat het vol met zonnige terrassen. Kortom: een prachtige plek om uit te gaan!

Op dit moment is er een vegetarisch falafelrestaurant gevestigd, maar de mogelijkheden op deze locatie zijn zeer divers, waaronder verkoop van snacks, belegde broodjes, koffie, pizzaslices, döner kebab, shoarma etc. etc.

In totaal is de begane grond 90 m² ten behoeve van fast- food. Op de 1ste en 2de verdieping is uitbreiding van verkoopoppervlakte mogelijk. Er is een zeer professionele afzuiginstallatie aanwezig, alsmede een complete inventaris en apparatuur ten behoeve van een cafetaria. Op deze plek is een 24- uurs nachtvergunning mogelijk.

Nadere informatie: Robert van der Starre, robert@vds-horeca.nl of 070- 330 66 87.

Wij verzoeken u alleen te reageren indien u in het bezit bent van een aantoonbaar eigen vermogen, welke u in staat stelt een mogelijke overname te realiseren.
INV/GW: € 200.000
Huur: € 8.554 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID: 1595 A-1 Locatie op het Plein in Den Haag VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD INV/GW: € 200.000 Huur: € 8.554 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?