Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID: 4127 American Food company VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Ligging: Dit fastfood concept is gelegen aan de mooie Lindelaan in Rijswijk
Woonruimte aanwezig: Nee
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Begane grond - opp: 135m²
Aantal zitplaatsen: 25
Oppervlakte totaal: 135 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Bent u op zoek naar een goedlopend horecabedrijf? Dan is American Food Company de juiste keuze. Een goed concept en de zaak is turn-key met hoge omzetten en een goed netto resultaat!

Dit fastfood concept is gelegen aan de mooie Lindelaan in Rijswijk. Het is gevestigd in een druk bezocht winkelcentrum met gevarieerde winkels en horeca. De zaak is ruim opgezet goed onderhouden.

Bij binnenkomst bevinden zich aan de rechterkant gezellige 4 persoonszitjes. Deze worden afgescheiden door sfeervolle kunst openhaardjes. Links in de zaak is een lange wandtafel geplaatst voor de snelle eters. Aan de kleintjes is ook gedacht met een Legotafel en kinderstoelen.

Achterin de zaak treft u de keuken. Deze is zeer praktisch ingedeeld waardoor het mogelijk is om ook op drukke dagen met 2 personen in de keuken te werken. Alle keukenapparatuur is professioneel en goed onderhouden. Er is ook een dubbele Clamshell Grill van Taylor aanwezig. Dit stelt u in staat om zeer efficiënt te grillen, van burgers tot verse vis met één druk op de knop.

Helemaal achterin de zaak is een aparte spoelkeuken met daarnaast een inloopkoelcel. Tevens tref u hier ook de achteringang welke de bezorgers kunnen gebruiken.
INV/GW: Op aanvraag
Huur: € 1.300 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID: 4127 American Food company VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD INV/GW: Op aanvraag Huur: € 1.300 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?