64 advertenties Sorteer
 • Te Koop Lunchroom Dokkum VERKOCHT!!! Te Koop Lunchroom Dokkum VERKOCHT!!! Midden in het gezellige Dokkum aan de grootse winkelstraat van Dokkum vind je It Taarthske. Een moderne combi van een banketbakkerij en hippe lunchroom waar je kunt genieten van Hesselink Koffie & Kusmi thee uit Parijs. De naam doet vermoeden dat hier alleen gebak en taart wordt verkocht, niets is minder waar. Er wordt gewerkt met een mooie lunchk Dokkum, FR INV/GW: Op aanvraag
 • NY Pizza Rotterdam Hoogvliet NY Pizza Rotterdam Hoogvliet Horecaadviesbureau.nl heeft een mooie vestiging van New York Pizza in de verkoop gekregen te Rotterdam Hoogvliet. Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of gegeten, merkt meteen dat alles draait om smaak. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 d smaakmaker van Nederland. In de eerste plaats natuurlijk op het gebied Hoogvliet, ZH INV/GW: € 245.000     Huur: € 1.670 /mnd.
 • Div. strandpaviljoens te H van Holland en Scheveningen Div. strandpaviljoens te H van Holland en Scheveningen Diverse strandpaviljoens in de verkoop te Hoek van Holland en Scheveningen. Allen in de hogere prijsklasse. Er zal een NDA worden getekend en verkopers eisen dat er een credit check word afgenomen op de eventuele aspirant kopers. Dit houd in dat er gekeken word naar de solvabiliteit van de koper. Alle bedrijven worden in uiterste discretie aangebod Rotterdam, ZH
 • Eterij & Tapperij De Kruin, een gezellig eetcaf net even boven Rotterdam. Thans 60 zitplaatsen buiten ( hele dag zon ) maar uit te breiden naar 100 zitplaatsen. Geen brouwerij verplichtingen wel speelautomaten verplichting. Er is reeds een professionele keuken aanwezig maar word niet gebruikt wegens het tekort aan goede keuken medewerkers. Binnen Bergschenhoek, ZH INV/GW: € 169.500     Huur: € 4.500 /mnd.
 • Te koop Villa Break Arena Te koop Villa Break Arena In n van de mooiste woonmalls van Nederland, op een goede locatie bevindt zich Villa Break. Een prachtige nieuw ingerichte lunchroom. Na het woonwinkelen kunt u een aangename rustpauze inlassen. Villa Arena is met meer dan 50 woonwinkels het grootste woonwinkelcentrum van Nederland! U vindt Villa Arena in de ArenaPoort, op 5 minuten lopen van Sta Amsterdam, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.489 /mnd.
 • stille verkoop restaurant FINANCIERING MOGELIJK stille verkoop restaurant FINANCIERING MOGELIJK Deze zaak is volledig gerenoveerd en beschikt over 70 plaatsen binnen en 50 op het terras. De zaak draait een buitengewoon nette omzet. Boven de zaak bevindt zich een woning welke verhuurd wordt voor 800 euro p/mnd. Deze huur kan doorlopen of de nieuwe exploitanten kunnen er zelf gaan wonen. De zaak is te financieren bij een goede ondernemer. LET O Oosterhout, NB INV/GW: € 99.000     Huur: € 3.250 /mnd.
 • In prijs verlaagd Bar Double Dutch te Benidorm, Costa Blanca In prijs verlaagd Bar Double Dutch te Benidorm, Costa Blanca Oergezellige bar met een zeer groot terras volledig in de zon. Het volledige terras kan worden worden afgedekt bij eventueel een regenachtige dag. Werkelijk alles is vernieuwd in dit bedrijf. Instap klaar. Bar Double Dutch zit op een doorgaande weg in Benidorm met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Op dit moment maken de eigenaren geen gebru Benidorm INV/GW: € 99.500     Huur: € 1.525 /mnd.
 • Cafbedrijf te Voorburg Cafbedrijf te Voorburg Dit zeer bekende cafbedrijf heeft Horecaadviesbureau.nl in de discrete verkoop gekregen. Menig Voorburger heeft hier wel een versnapering gedronken zelfs bekende parlementarirs uit Den Haag. Op dit moment word de keuken niet gebruikt maar is makkelijk om te turnen naar een eetcaf. De foto die is gebruikt is niet de foto van het bedrijf. Welke ho Voorburg, ZH INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.945 /mnd.
 • te koop restaurant/bezorgen met lage huur te koop restaurant/bezorgen met lage huur Heusden is een toeristenstad met een enorme veel bezoekers. Samen met oud-Heusden (is het nieuwe) gedeelte kent deze plaats slechts 1 pizzeria/grill restaurant. Deze zaak heeft dus een groot monopolie. Het gebied voor bezorgen kent dus ook in zijn soort geen gelijke. De zaak heeft een goede omzet, is modern, heeft een mooi terras en een keurige toi Heusden, NB INV/GW: € 39.500     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Te koop Eetcaf Spinoza, Leeuwarden VERKOCHT!!! Te koop Eetcaf Spinoza, Leeuwarden VERKOCHT!!! Dit eetcaf is zeer gezellig ingericht met de sfeer van weleer. Gasten worden hier zeer hartelijk ontvangen en voelen zich meteen op hun gemak. Geen koude kak, maar hartelijke warmte. Eetcaf Spinoza is uitgeroepen tot beste eetcaf van Nederland door RTL-4 met als eindcijfer een 8,9!! Op de eerste etage van eetcaf Spinoza bevindt zich theaterrest Leeuwarden, FR INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.550 /mnd.
 • Te Koop De 3 Harinkjes, Hindeloopen VERKOCHT!!! Te Koop De 3 Harinkjes, Hindeloopen VERKOCHT!!! Horecaadviesbureau.nl heeft dit pareltje in de verkoop gekregen op een super locatie in Hindeloopen, met een prachtig terras met fantastisch uitzicht op de oude haven en het IJsselmeer en INSTAP-KLAAR. Dit bedrijf beschikt over 2 restaurant gedeeltes, waardoor de mogelijkheid ontstaat om er n te laten afhuren voor vergaderingen, presentaties, per Hindeloopen, FR Huur: Op aanvraag
 • Eetcaf Burgers, te koop Eetcaf Burgers, te koop Verkocht!! Deze prachtig ingerichte zaak met bovenwoning is zeker een bezichtiging waard. Het zit aan de gerenoveerde markt bij de IJsfontein van beeldend kunstenaar Birthe Leemeijer en is onderdeel van het 11fountainsproject. De fontein is geen dag hetzelfde. IJsbloemen, -baarden en -patronen worden het ene moment gevormd om het volgende moment we Dokkum, FR
 • Te koop cafetaria centrum Drachten Te koop cafetaria centrum Drachten Verlaagde overname prijs!!! Door priv omstandigheden van de huidige eigenaar, wordt deze cafetaria te koop aangeboden, gelegen op een uitstekend zichtlocatie in het centrum van Drachten met dagelijks een grote stroom aan passanten. Het is een prachtige zaak met schuifpui waardoor er een heel open karakter gecreerd wordt. Met 25 zitplaatsen binnen Drachten, FR INV/GW: € 25.000     Huur: Op aanvraag
 • te koop restaurant / bezorgservice Waalwijk te koop restaurant / bezorgservice Waalwijk FINANCIERING MOGELIJK! Aan de rand van het centrum van Waalwijk aan een drukke doorgaande weg is deze zeer goedlopende en bekende exploitatie gevestigd welke vorig jaar volledig is gerenoveerd gemoderniseerd en aangepast. Deze zaak is direct probleemloos instap klaar voor de nieuwe eigenaren. Borduur verder op het zorgvuldig opgebouwde imago. De mo Waalwijk, NB INV/GW: € 57.500     Huur: € 765 /mnd.
 • Club Restaurant met nachtvergunning grote stad Club Restaurant met nachtvergunning grote stad In discrete verkoop deze zeer bekende club/restaurant in een grote stad met nachtvergunning. Voor serieuze interesse kunt u contact opnemen met de heer Borremans. Een NDA en geheimhouding zal worden opgemaakt en er zal een credit check worden geist van verkopende partij. Werkelijk een prachtig horecabedrijf ! De foto die afgebeeld is is niet die v Nederland, ZH INV/GW: € 1.200.000     Huur: € 12.500 /mnd.
Heeft u een suggestie?