Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
35 advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • Prachtige wijnbar in hartje Maarsen Prachtige wijnbar in hartje Maarsen Pand verkeerd in perfecte staat! Voorzien van alle technische eisen en prachtig afgewerkt. Nieuwe ondernemer kan er zo in, maar ook voor eventuele andere concepten makkelijk aan te passen. Maarsen, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: € 150.000     Huur: € 2.950 /mnd.
  • Snackbar-Eetcafé Pitstop nu in prijs verlaagd Snackbar-Eetcafé Pitstop nu in prijs verlaagd De heer Bas van der Galïen exploiteert sinds 1999 Snackbar-Eetcafé Pitstop. Pitstop  is gelegen aan het bedrijventerrein ?de Geer?. Het bedrijf is gunstig gelegen ten opzichte van de rijksweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) en diverse voorzieningen in de omgeving. Na vele jaren van hard werken en met in achtneming van zijn leeftijd heeft Bas beslot Zwijndrecht, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 85.000     Huur: € 2.300 /mnd.
  • Handelgigant
  • Rest. Herberg Oud Holset exploitatie en onroerend goed Rest. Herberg Oud Holset exploitatie en onroerend goed Dit in een pittoreske omgeving gelegen hotel te midden van het adembenemende natuurschoon van het Limburgse Heuvelland, heeft zeer veel te bieden. Het bedrijf beschikt over 12 zeer comfortabele kamers, een familiehuis, twee terrassen. Het familiehuis is geschikt voor 6 personen en kan zowel dienen als hotel accommodatie maar is ook zeer geschikt al Lemiers, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • ALL-YOU-CAN-EAT / A LA CARTE / AFHAAL RESTAURANT ALL-YOU-CAN-EAT / A LA CARTE / AFHAAL RESTAURANT Restaurant Lotus is gelegen in het zeer drukke Winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht (zuid-oost). Winkelcentrum Sterrenburg is gelegen in de wijk Sterrenburg, een wijk met zeer veel woningen voor gezinnen wat tevens geldt voor de wijken daar weer omheen. Restaurant Lotus heeft een zeer groot verzorgings/afzetgebied. Omdat Restaurant Lotus is geves Dordrecht, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • Fellows and Friends op de Markt in Veghel ter overname Fellows and Friends op de Markt in Veghel ter overname Succesvol Horeca bedrijf "Fellows en Friends " op de Markt in Veghel met terras op een uitstekende locatie . Bedrijf is nu een café exploitatie met grote keuze in speciaalbieren, terras, mogelijkheid zaaltje boven. Naast de reguliere exploitatie is de Markt tevens een plek waar veel evenementen plaatsvinden, letterlijk voor de deur van Fellows and Veghel, NB INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 3.200 /mnd.
Heeft u een suggestie?